Lif
Lifli besinler yiyeceklerin kan dolaşımına girmesini yavaşlatıp ve sindirim sisteminden çıkma hızını arttırır. Ayrıca kan şekeri ve kolesterol seviyelerini dengeler, toksinleri bağırsaklarınızdan hızla uzaklaştırır ve iştah azaltır. Lif, dost bağırsak bakterilerini beslemek için de hayati önem taşır. Çoğu insan, kepeğin yemek için en iyi lif türü olduğunu düşünür. Ancak kepek yani buğday lifi çoğunlukla çözünmez ve sindirilmez. Bu bağırsaklarınızı düzenli hale getirir, ancak sağlığınıza çözünür lifin yapabileceği şekilde yardımcı olamaz. Çözünür lifi meyve, sebze, fasulyelerde, kabuklu yemişler, tohumlar ve çoğu tam tahılda bulabilirsiniz.#drkeremcaglayan #biyorezonans #biorezonans #biorezonansfaydaları #fonksiyoneltıp #detoks #detokssuyu #detokstarifleri